1 Hét, 2 Csapat, 508kg kifogott Hal!!

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Remekül alakult az elmúlt hét, a Napsugár 2 Horgásztavon, bojlis módszerrel horgászó két csapat számára. Nagyszerű időjárási körülmények között értek el kiválló eredményeket.

Szőke Carp Team 96 óra. 168,13kg. 34db ponty. Legnagyobb 9,1kg. Átlagsúly:4.9kg

Fanatic Carp Team: 168óra 340kg. Legnagyobb:11,5kg

Rövid beszélgetés a csapatokkal:

 

 

Szőke Carp ABK DT Team

 

 

- Szia Gabi!

- Sziasztok.

- Megtennétek hogy bemutatjátok a csapatotokat?

Először is szeretnénk megköszönni neked ezt az egy hetet a tavadon!
A mi csapatunk a Szőke Carp-ABK-DT team igazábol három főből ál,mert sok behúzós versenyen három fő tesz ki egy csapatot!! De az alap az Era és én!Én már öt éve kezdtem el ismerkedni a bojlizással,de mióta Erával megismerkedtem azóta megrögzött pecások lettünk együtt! Nincs olyan szabadidőnk, amit ne a vízparton töltenénk!

- Hogy zajlik nálatok, csapaton (családon) belül a munka megosztása parton?!

Era is kiveszi a részét csapaton belül,segít tábort kialakítani,csalizik,etető anyagot készít sőt,pattan a csónakba és jön bójázni,behúzni etetni!!
Szóval 100% -ban kiveszi a részét a horgászatokon!

Milyen etetési stratégiával érkeztetek és ezt tartottátok-e végig vagy kellett rajta változtatni?

A napsugár 2 horgásztóra úgy érkeztünk hogy etetünk nagyon sok magot,még nálad is főztünk a parton,és még etetünk különböző méretű és oldódású peletet is! De mint utólag kiderült nekünk a 7 fajta magkeverékből készült magmix megfőve kristálycukor és őrölt fahéj ízesítéssel jött be,igaz az átlagsúlyunk így kevesebb lett, mert a kisebb pontyok igazán beálltak rá,de nagyon sportosak és gyönyörűek voltak!! És nem egyszer két botot is húztak egyszerre!!

Láttam valami fura dolgot az előkétek felett, mi is ez és mi célt szolgál ?

Amit a végszerelékem felet láttál erőgumit az azt a célt szolgálja hogy csillapítsa az ólom által keletkezet rezgést mikor a pontyok gyorsan fordulnak,nem engedi hogy a súly mélyebb sebet ejtsen a hal száján,mert mikor megugrik a gumi kinyúlik és így nem kap akkora erőhatást a hal szája ami az elvesztését is jelentheti!! Ezt a szereléket Kiss Attila barátom készítette nekem, mivel kérdezted, hogy az idei versenyeink még vannak-e igen megyünk Merenyére a Zadwarek kupára még most október közepén
és ott majd nagy segítséget fog nyújtani ez a szerelék!!!

Mi volt a hét legfőbb tanulsága, esetleg sikerül e, az itt tapasztaltakat kamatoztatni a továbbiakban?

A hét tanulsága az volt, hogy ha szép halat érzünk a horgon azonnal menni kell fölé csónakkal,és megint gyarapodtunk egy pár értékes infóval,mivel már saját golyókkal érkeztünk hozzád,és most kiderült hogy melyik működöt a legjobban, mivel mi írunk mindent, hogy melyik hal, milyen csali mikor, mennyi a súlya, stb!I Most van 6 féle DT bojlink amik saját receptek alapján készültek, Kiss Ati segítségével és mindegyik jól működöt nálad, de reméljük Merenyén is fog!!! Holnap csinálunk még vagy hat kilót Merenyére, de ez teljesen más jelegű lesz, mint amit nálad próbáltunk, meg. Ez hideg vízre készül!!

Melyik csali vált be itt a leginkább

Nálad a legjobban a barack-máj tejsavó,XXL Squid-Sweet Damson és a Pacific Anchovy, működöt a legjobban!!

Volt egy hal amit 2X sikerült kifognotok?

Igen volt egy pontyunk egy tükörponty ami 9,10kg - os volt amit kétszer fogtunk meg,mert első este belement a víz alatti karácsonyfákba és elszakította az előkét. Két nap múlva megfogtuk,szájába a másik horgunk is megvolt! Mint kiderült ez volt a túra legnagyobb hala!!
Még egyszer köszönjük a lehetőséget neked:Gabi!!
Jó irányba viszed a napsugár 2-es tavat,bár mindenki így vigyázott volna a halakra mint te!!

-Köszönöm szépen a beszélgetést, további sok sikert kívánok nektek.

Szöke Carp-ABK-DT Team

 

 

 

Módosítás: (2010. október 02. szombat, 20:20)

 

Utolsó hírek

Közkedvelt hírek

Gyorskeresés
Hirdetés
Paintball & Airsoft
Ki online
Oldalainkat 24 vendég böngészi